• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Godis är gott

  Dagen börjar lida mot sitt slut (förresten har det även varit min systers födelsedag idag, så grattis till henne!) och jag borde ha intagit sängläge för några timmar sedan. Men istället har jag skjutit upp alla grejer jag hade tänkt att göra väldigt mycket tidigare, så inte lär väl jag sova innan 01 idag igen... Jag hatar hur dålig pli jag har på mig själv.
   
  Jag har även stora problem med godis och andra sötsaker... Har den senaste tiden ätit minst en Tutti Frutti godispåse varje dag, japp varje dag, och oftast mer än så. Jag har inte kunnat stå emot. Men sen kom jag på en sak; diabetes. Jag vill verkligen inte ha diabetes (har det i släkten på flera håll (åldersdiabetesen) och är rädd för att få det, även om det kan dröja 50 år tills dess), men som jag lever nu finns det ju alla möjligheter i världen att dra på sig sådant betydligt tidigare. Det blev en motivationskick och utan att jag vetat ordet av har jag nu inte ätit eller ens varit sugen på godis på flera dagar. Hur fungerar hjärnan egentligen? Det har inte ens varit jobbigt att motstå och i affären stannade jag inte ens och tittade på den avdelningen - och senast det hände var väl innan jag föddes.
   
  Nu ska jag hålla mig från skit ett tag för att få kroppen på bättre "tankar". Just det ja, förutom semla och skräpmat igår, men det var ju fettisdagen och det är framför allt just rent godis jag haft (har) problem med, så det räknas inte. Japp, den inställningen, haha. Farligt! Men när man klarar ett par dagar så känns det så onödigt att förstöra och då försvinner suget förvånansvärt fort. Eller, ärligt talat så är det faktiskt att vara upptagen och tänka på annat som hjälper.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.