• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gårdagens hästtid

  Red Aleccis först och vi red bara i byn då tiden började bli knapp. Jag ville få henne mer avslappnad så jag fokuserade verkligen fullt ut på att padda och låta henne få längre tygel (utan att öka, öka, öka och ökaaa). I början var hon jobbig. Vi höll på att ramla ner för ett "stup"(!) för hon skulle vända och så höll vi på att tappa balansen då hon vände åt "fel håll" dvs mot diket = rejäl brant, men hon lyckades håll oss på vägen även om det var precis! Sen vände hon och hade sig några gånger till och när jag svängde höger i en korsning så tog hon en snäv vänstersväng istället. Logiskt, hästen, väldigt logiskt. Men sen kom jag alltså in i lite bättre ridning och traven var okej till och från och som vanligt är det bara att vara glad för det lilla.
   
  Därefter packade jag in min älskade gula vän och så begav vi oss av igen för samma äventyr som i helgen. Jag må häva beröm över henne men den är hon verkligen värd. Hon är SÅ fantastisk! Helt underbar på alla sätt och vis. Bästa<3  Kommentarer
  Nora Bååth

  Gillar inte fjordningar så mycket men din är ju bara för fin! :D

  Svar: Inte för att vara "sån", men japp, det är hon ;) Haha, nej men det är kul att du tycker det och att du även tar dig tid att skriva. :):)
  vinna.blogg.se

  2014-03-04 @ 17:23:04
  Lina Holgersson

  HAR TVÅ SUPEBRA TÄVLINGAR UPPE PÅ MIN BLOGG JUST NU!


  Vinn ett par fina örhängen (bara att kommentera att du är med):
  http://linaholgerssons.blogg.se/2014/march/tavling.html#comment
  &
  Vinn en fin klänning:
  http://linaholgerssons.blogg.se/2014/february/tavling-vinn-en-underbar-klanning.html#comment

  2014-03-04 @ 21:19:29 | URL: http://linaholgerssons.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.