• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Farmen

  Jag har faktiskt börjat halv-följa Farmen på senare tid. Det är till och med lite intressant nu när det börjar dra ihop sig. Så tidigare idag satt jag, tillsammans med en tallrik potatisbullar (GOTT) och tittade ifatt ett par tre avsnitt. Men jag tycker bara det är jobbigt att följa "utröstningsprogram" från början för då är de se himla många och jag har aldrig koll på vem som är vem, eller vem som har sagt vad osv. Det är en negativ egenskap jag har, att inte känna igen folk... Skitjobbigt är det, men det är ingen fara när det bara är få deltagare kvar för då är jag med i svängarna och vet vem som är vem, haha.
   
  Några program som jag aldrig har sett och aldrig någonsin kommer att se (och som jag egentligen inte ens vet vad de "går ut på" mer än att bete sig som svin) är både Big Brother och Paradise Hotel. Aldrig att jag skulle sjunka så lågt och beblanda mig med dem ens ifrån soffan. Jag tar avstånd från allt vad den livsstilen heter och jag tycker det är vidrigt att "släppa loss" som de gör. Dessutom är jag starkt emot allt vad "festa" är också; supa, ligga runt och bråka. Vem väljer liksom det livet när det finns hästar att umgås med istället?
   
  Men jag kan inte låta bli att störa mig lite på Farmen också. Tänk de som faktiskt äger djuren som är utlånade (ja, jag tänker mest på hästen), jag hade aldrig i livet lånat ut mina djur till en grupp stadsbor som knappt vet vad som är fram och bak på djuret, haha, men det är ju jag det. De har väl inte direkt behandlat djuren illa, men tanken slog mig ändå att jag aldrig hade låtit dem ens snudda vid mina djur och än mindre försöka sela och köra eller liknande. Vem vet vad som kan hända då. Hästen som är med i programmet verkar i alla fall onekligen väldigt trevlig och det är ju ingen slump att de har tagit med en snäll häst, haha.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.