• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En gnutta oro

  Jag skulle ljuga om jag inte påstod att jag är lite orolig över om jag har laddat upp helgen med för mycket. Men det är ju så lätt och jag bara vill, vill och vill saker. Planerar in och pusslar för att få ihop det.
   
  Nu väntar det oerhört tidiga morgnar både fredag, lördag och söndag och mycket intryck som kommer ta ut sin rätt. Jag bara hoppas att hjärnan klarar av pressen. Först är det dags för att äntligen åka med i lastbilen. Det är 12-timmars pass som gäller och man börjar sjukt tidigt (uppstigning senast 02.30-03.00). Därefter väntar besiktning av bilen, ridning av mina djur, packa mm. Tidig läggning väntar därefter.
   
  Sedan är det dags för ridkurs både lördag och söndag, med övernattning. Med andra ord är den inte i närheten, utan det är tre timmars bilkörning i svinottan på morgonen. I vanliga fall hade det inte varit några problem, men nu är jag lite osäker. Vet ju hur mycket det frestar psyket att köra nu efter smällen, men jag tänker försöka och genom att köra i god tid ska jag ta pauser när det behövs. Denna kursen tänker jag verkligen inte missa!
   
  Men idag väntar inte riktigt samma press. Först rider jag mina, sedan förbereder jag matsäck och gör ev middag beroende vad klockan blir och sedan åker jag ner till L. Därefter har jag tänkt att sova.
   
  Ja, det är inte mycket fri tid utportionerat utan det är ganska pressat. Men det är samtidigt skönt att vara igång på riktigt igen och ju mer jag orkar desto mer känner jag att jag är tillbaka helt och hållet så det är inte bara negativt med alla planer. Är jag fortfarande frisk efter helgen så är jag garanterat helt återställd, haha.
   
  Jag kommer dock sakna mina djur och gubben när jag är iväg...


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.