• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det börjar ta sig

  Det var en tuff dag igår. Trots att det bara var soffan som stod på mitt schema. Till och med det var jobbigt, men efter en ny natt med sömn känns det bättre. Mycket färger och intryck gör att det börjar snurra lite, men det är mycket bättre - vilket är jätteskönt! Jag hade ju tänkt att försöka rida lite idag, men jag tror inte att jag orkar ta båda. Ärligt talat vill jag helst rida Aleccis för hon går mer av sig självt, men samtidigt är det bättre att rida trygga, stabila Pärla OM det skulle vara något. Men jag kan inte vara så hemsk att jag rider den ena men inte den andra. Jag känner mig jätteelak då, så i så fall låter jag nog faktiskt hellre båda stå ändå... Även om jag helst av allt hade velat rida båda. En kompis kommer förbi om en stund och om jag har tur kanske hon är sugen på att rida en sväng, haha, och då blir ju båda ridna. Här sitter jag och smider lömska planer..!
   
  Maten står i ugnen och utöver att äta och träffa en av mina bästa barndomskamrater ska jag inte göra så mycket mer. Eventuellt åka ut och fika hos de som äger hästen som jag åkte av i tisdags. (Skrev "igår" först och jag har sådan sjuk uppfattning. Blandar ihop saker... Och jag glömde vad jag skulle ha på Maxi (grädde, bara, till maten) tre gånger på väg till mejeriavdelningen. Suck, bara det inte är kroniskt.)
   
  Jag lever, och är med i svängarna i alla fall. Det känns ändå helt okej, och förutom att huvudet väger 2 ton så mår jag bra. Härligt!
   

  this is my kingdom come


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.