• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Den här veckan blir annorlunda

  Igår red jag ut en sväng barbacka med mina djur. Aleccis var hal, och tittig och så gick hon som en orm på vägen. Inte så mysigt som jag hade föreställt mig kanske, haha, men jag satt i alla fall kvar hela turen. Pärla däremot var sitt gamla vanliga stadiga jag. Vi red likadant, men igår skulle jag ha ridit henne först för det var värst vad seg hon kändes efter "lätta" Aleccis. Båda var ute 45-50 min, samma tur i skogen och runt byn.
   
  På kvällskvisten kollade vi på Veronica Mars-filmen! Veronica Mars är från början en serie som handlar om att hennes bästa vän blir mördad när de är 15. Det enda sättet som finns för att hon ska kunna bearbeta det är att hon försöker lösa fallet. Det leder sedan till att hon blir en slags privatdetektiv (som även hennes far är), och det är en serie som jag tycker är riktigt bra. Inget jävla glitter, rosa och höga klackar så långt ögat kan nå utan en stark tjej som står på sina egna ben om det så ska leda till att hon måste stå själv.
   
  De tappade tittarsiffror (USA) på serien, så det blev bara tre säsonger. Men nu har de istället spelat in en film som fortsätter efter filmen. Man bör ha sett serien för att "hänga med", men de har försökt göra den fristående så även ovigda ska kunna se filmen. Se den!
   
  Därefter blev det att kolla på Farmen, men efter att jag har varit uppe från 05-06-tiden varje dag mån-lör, så har jag även varit rejält trött på kvällarna så det blev att lägga sig tidigt.
   
  Idag verkar det bara stå ridning, matlagning och att handla på schemat och det känns rätt skönt med en lite kravlösare dag. Veckan som precis har börjat, kommer se lite annorlunda ut. Jag har ett lastbilsjobb på g och jag kommer åka med i lastbilen både onsdag och torsdag från ca 03(!)-15 så det blir tuffa dagar. Utöver det så är det både mina hästar och andra hästar som ska planeras in.
   
  Foto från P&Jn taget av Martina.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.