• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dag två, vecka tolv

  Dagen i punktform;
  o Häst 1
  o Planera, handla och göra klart inför lastbilstimmarna imorgon
  o Häst 2
  o Häst 3 o 4
  o Kolla på Ryttareliten
  o Sova lite, för att vakna 02.30 (<- oh, herre...)
   
  Det blir med andra ord mycket häst - precis som jag vill ha det! Sen blir det mindre roligt med planering och handling och matlagning och sådant askul (såg förresten på fb en tjej som heter "Askul" i efternamn, och jag antar att det uttalas typ med sch-ljud(?) men jag hade lätt velat heta det i efternamn, fast om man uttalade det "as-kul", hur underbart?! Haha!). Egentligen tänkte jag att jag skulle sova betydligt tidigare, men jag måååste ju se ryttareliten så jag får helt enkelt offra några timmars sömn.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.