• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Då kör vi

  Uppstigning i ottan, ridning av Aleccis innan jag packar in min gula vän för en resa söderut. Efteråt väntar kvällsjobb - ÄNTLIGEN! Var länge sedan nu, så det ska bli kul! Som vanligt kommer jag i otakt när dagarna går i full rulle. Förresten, på tal om att komma i otakt och då även missa saker. Imorgon är det mellofinal och eftersom jag har följt det så hade jag ju tänkt att även se finalen. Men så hade jag glömt bort att jag jobbar delad tur på lördag och missar alltså hela kalaset. Haha, skit också, men ärligt talat är ju inte melodifestivalen riktigt sååå viktig, höhö. 
   


  Kommentarer
  Lovisa

  Åh vilken fin fjording och vilken fin hoppteknik! :D
  ps. frågestund på bloggen, hoppas du vill kika in.
  kram!

  2014-03-08 @ 19:15:09 | URL: http://lovisaanderssonn.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.