• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Back in business

  Aleccis och jag har idag tagit oss in och hoppat. Bara småhinder på typ knähöjd, men det räcker gott och väl. Snacka om taggad häst! Men det gick ändå rätt bra och för det mesta rätt antal språng och sådär. Så jag är nöjd! Det hade inte g
  jort något om hon kommer tillbaka snabbare och inte går emot. Men hon bjuder och hon hoppar. Hon känns precis som innan vi halkade ner i bryta-ut-till-vänster-träsket. Men gissa om man vill ut just nu, ut och hoppa utomhus. Hon är ju trots allt en utomhushäst. #längtar
   
  Pärla fick en lektion med Ida på ryggen framåt kvällen. Det var jättekul och det är roligt när man ser förändringar = förbättringar!
   
  Så ja, idag är allt med hästarna tiptop!
   

  Ida och Pärl.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.