• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Äntligen Pärla!

  Efter att ha lånat ut Pärla till olika ryttare hela denna veckan hittills, så längtar jag verkligen till att sitta upp i sadeln på henne och framför allt känna igenom henne. PÄRLIS<3 Jag känner att jag har saknat henne, trots att jag har kramat om henne dagligen och umgåtts med henne (om än bredvid). Så det ser jag fram emot.
   
  Tur jag aldrig publicerar samma bilder om och om och om igen... *favoritbilder*
   
  Aleccis ska givetvis också ridas, men henne saknar jag inte mer än vanligt, höhö.
   
  Före dagens ridturer blir det ärenden som står på schemat. Lite surt tycker jag allt det är att inte kunna rida först och göra ärenden sen, men ibland kan man inte styra vilka tider man ska anpassa sig efter.
   
  Och efter närmare en vecka med massa annat så ska jag sedan boka in en kväll som bara ska bestå av kvalitetstid med min gubbe. Det kan vi behöva!
   
  25 juli 2012. Jag kan inte förstå hur det redan kan vara så länge sedan?


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.