• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Äntligen en vecka att längta till!

  Den här veckan är fylld med massa kul! Och det är så skönt med en vecka som jag har sett fram emot och som jag kommer njuta av. Gööööött!
   
  Måndag innebär först träff, för att sedan stressa och hinna rida Aleccis innan Pärla traskar in i släpet och åker ner och gör repris med sitt trygga, underbara jag. Den hästen alltså. Ingen kan någonsin förstå exakt hur jag känner för henne. Hon är min livskamrat, bästa vän, och jag har sagt det förut; hon är som en extramamma <3 *tårblanka ögon* Att jag aldrig kan tänka på henne utan att ta till lipen eller nästan göra det... Den dagen hon trillar av pinnen kommer bli det svåraste jag gjort i mitt liv i alla fall, den saken är i alla fall säker och särskilt eftersom det är jag som kommer tvingas ta det beslutet. Men nu spårade det ut totalt, det skulle ju bli posivit det här!
   
  Tisdag, ooh kära jävla tisdag! LEKA MED JENNIE, WOHO! Vi ska ta en roadtrip ner till en annan stad för lite plikter... Haha, alltså nej, men det luktar jobb kan man säga. En annan bränner väl pengar i väntan på att sällskapet återvänder. Jag tror det dessutom kan finns lite roliga hästaffärer att klämma och känna i. Happyface! Hästarna ska givetvis ridas.
   
  Onsdag, denna dag viger jag till bilen. Det är dagen innan han MÅSTE in på ombesiktning (tur man inte skjuter fram det till sista stund), så handbromsen ska lagas eller förbättras kan man väl säga. Jag som är van vid att inte ha någon handbroms alls tycker det är dölyxigt att den i alla fall tar på ett hjul, höhö. Sen ska även ljusbilden upp en bit på vänstersidan då lyktan mer eller mindre pekar rätt ner i marken och man ser inget så fort det blir mörkt. Och när det har gått igenom så ska vi äntligen stoppa i mitt älskade xenon igen. Det kommer bli så skönt att äntligen kunna se något framför sig igen! Antigen ombesiktar jag bilen här, eller torsdagen. Hästarna motioneras också på något sätt. Hur och när är oklart.
   
  Torsdag, vissa saker kommer man bara inte undan och en sådan sak ska jag utsättas för denna dag. OTÄCKT, men hellre det än cancer (vilket ju kan vara alternativet annars). Inte för att det blir en jättekul dag, men jag kan tänka mig att vi bokar dagen med lite annat efteråt. Även hästtid inplanerat.
   
  Fredag innebär kvällsjobb! Innan dess går hästarna.

  Lördag är det jobb hela dagen som gäller. Hur tusan jag ska hinna åka häst är jag mindre säker på, men en lär jag väl i alla fall hinna och lyckas jag med det får det ändå klassas som godkänt.
   
  Söndag är kalasdags! Min syster är det som ska firas då hon fyller på onsdag. Och så motioneras djuren också, så är dagen fulländad sedan.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.