• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ansvar

  Jag kan inte med ord tala om hur illa jag tycker det är att först acceptera ett stort ansvar och allt det medger, och sedan inte tro att det är viktigt - för det ÄR viktigt. Så sjukt jävla viktigt! Att tro att man bara behöver göra något när det passar sig själv, och tro att det BARA ska medföra massa positivt. Att få den förmånen att göra något så stort och viktigt, men samtidigt inte förstå vikten av det hela. Det är en tung ryggsäck att bära, framför allt om man inte är van sedan tidigare, men hur man än vrider på det så ger det så sjukt mycket positivt i slutänden.
   
  För mig är det som att låna ut mitt hjärta, mina lungor, min hjärna och i stort sett hela min kropp. Jag blir som en känslolös robot där någon annan har någon typ av fjärrkontroll. Det är inget man sedan ska bara kan utnyttja, tro att det är oviktigt. Jag får tamejfan panik här borta! 
   
  Det är jobbigt, tufft och tidskrävande. Det kräver planering, disciplin och intresse. Så enkelt är det bara.
   
  Jag är så jävla arg, besviken och ruttet irriterad. Tänkte bara säga det.
   
  Ni. Vi. Oss.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.