• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Anmäld till tävlingar

  Nu har jag anmält mig och min glada bruna häst till de första tävlingarna den här våren. Det blir först P&J i VRF nästa helg (5/4) och sedan lutar det åt att eventuellt åka till Eksjö helgen därpå (12/4). Detta för att hoppa 110, då de har större utebana där. Sedan funderar jag eventuellt på att åka till Norrahammar-Taberg veckan därefter (20/4, men det är inte helt säkert) och därefter är den jag längtat efter, nämligen Lenhovda (26/4). Väldigt mycket, och alltså inte ens säkert att vi tar alla. Men sedan är det ett längre uppehåll och det är därför jag känner att jag gärna vill ta dem som finns. Jag har ju ett mål jag satt upp och det siktar vi mot just nu. Får se om det vill bära eller brista, en försöka är alltid första steget!
   


  Kommentarer
  Mikxki

  Kul :D

  Svar: Verkligen! Tävlingar<3 haha :D
  vinna.blogg.se

  2014-03-28 @ 15:50:26 | URL: http://mikxki.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.