• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Visste ni att..?

  ... Jag valde att inte konfirmera mig. Det är något jag absolut inte ångrar och jag måste säga att de som konfirmerar sig endast pga pengar/presenter borde tänka om i sitt val. Hellre ärligt avstå, än att göra det av fel anledning. Eller givetvis ärligt konfirmera sig, och då brukar presenter ingå. Dessa presenter är inget jag känner att jag saknar i mitt liv. Ville bara tillägga det. 
   
  Ett val jag tyvärr inte kunde göra själv var huruvida jag skulle bli döpt eller inte. Jag är döpt, men om jag hade fått välja skulle jag tveklöst välja att inte bli döpt. Jag har inget emot religiösa/troende, absolut inte, men jag väljer personligen att ta avstånd från kyrkan så gott det går utan att vara extrem.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.