• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vad gör alla som inte har hästar?

  Det är en fråga jag tänker på regelbundet. Som nu när det varit midsommar, till exempel. Men jag behöver inte fundera särskilt länge; det är bara att klicka sig in på fb eller instagram och så "förstörs" hela mitt häst-och-volvo-flöde av... folk. Blonda, bruna, långa, korta, finklädda, glada och ganska ointressanta måste jag ändå erkänna. Är det verkligen vad andra sysslar med? Umgås med... människor? Tröttnar de aldrig? Vad gör man mer än att bara vara i varandras närhet?
   
  Jag är inte så mycket för det där med att dra ihop massa folk och bara... vara. Typ dricka sprit, sitta i en ring och babbla om för det mesta oerhört ointressant skit, och sen är det dags för de obligatoriska bilderna. Jag har underbara vänner - men att sitta och dricka och prata skit i en ring dag ut och dag in; tack, men nej tack. Däremot kan man göra exakt samma sak (syftar på skitsnacket) på en promenad, eller en ridtur, eller en roadtrip - vad som helst, men inte på en stol i en trädgård.
   
  Problemet är definitvit inte den sociala biten, men jag har så svårt att koncentrera mig och jag har även jättejättesvårt att låtsas vara intresserad i ett samtal där intresset är lika med noll. Blandar man däremot hjärnhalvornas best-of; en tankegrej i form av snack och en fysisk grej i form av rörelse av något slag; nemas problemas!
   
  Jag förstår inte vad det är för del inom mig som jag inte har, där man borde tycka om att träffa folk, prata om allt och inget, och "bara vara". Men som sagt, jag har inte den egenskapen. Dra ihop kalas när man fyller; SKITJOBBIGT. Det innebär ju planering, städa/göra sig ordning, bjuda på kakor som ändå ingen vågar börja ta av så man nästan blir förbannad för de drar ut på det, sen kan man inte skicka hem dem när man tröttnat utan någon måste börja "tänka på refrängen" och sen måste man ta hand om skiten efteråt; diska bland annat. NEJ TACK. Undra vad släkten skulle säga om kalaset var en promenad på en timme eller något, och sen done? Haha, då skulle de tro man fått en smäll i huvudet, alternativt en baktanke av högsta graden av bantning.
   
  Vad jag låter otrevlig! (I och för sig är jag ju det också, höhöh.)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.