• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vad är det som har hänt?

  Jag förstår att det ser väldigt konstigt ut.. Någon är skadad, hästarna står på box men ändå rids dem båda två precis som vanlig? Svaret är inte så avancerat; jag äger från och med i tisdags tre hästar - så därav att mina gamlingar fortfarande kan motioneras men dessutom även får agera sällskap, moraliskt stöd, tröst och allt annat (+ uppfostringstanter). Det är alltså den nya som är skadad. Och det är inte skitsmidigt med tre hästar på lösdrift varav en ska ha boxvila. Därför blir det givetvis en jävla massa extraarbete och dessutom stor belastning på psyket att behöva utstätta dem för detta. Mina utehästar är för tillfället fängelsehästar...
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.