• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tydlig, tydlig, tydlig

  Efter fyra dagars fritt så fullkomligt skrek Brunis efter en ridtur. Så vi reden sväng och jävlar vad vingligt det gick! Och vad mycket häst hon är! Kände det väldigt tydligt nu efter att ha ridit lite andra hästar. Till och med fyraåringen som har gått "lös" utan fegsnöre (haha, skoja) en handfull gånger känns nästan stadigare. Men hon var glad! Tog en del trav och galopp innan jag kom in i rätt ridning men sen gick det faktiskt rätt bra för att inte ha ridit på en halv vecka. Red i skogen, byn och några varv på volt på LP för att få henne att slappna av lite. Var noga med att rida tydligt från början. Nu börjar det komma, sakta och väldigt lite i taget, men ändå, några få steg avslappning här och där även ute på grusvägarna. Äntligen! Som sagt, bara några steg i taget, men det är sådan sjuk förbättring. Finhäst.<3
   
  Ynglingen fick prova sin tröja och det var med stor förtjusning han inspekterade hagen. Tanterna var inte riktigt lika förtjusta. Men det ska nog fungera efter en invänjningsperiod. Den blev inte riktigt tät undertill vid rörelse så även i natt bor han inne.
   
  Både S och L har gått idag, vilket alltid känns bra. Ju mer man hinner med på en dag desto bättre.
   

  Syster har tagit på sig ansvaret för Pärlas motion. Så skönt för mig att kunna avlasta lite. Nu går jag ju in i riktiga jobbperioden, även om första veckan nu är lite "mildare".


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.