• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tisdag

  Min far fyller år idag, så blir väl kanske någon fika utöver förra helgens kalas. (Jag hoppas det i alla fall. Tårta är bra skit!) Vad gäller hästeriet så är det fullt hålligång. Pärlis ska ridas (Ida red henne igår - vilken himla tur då jag som sagt blev inringd på jobb. Planerad vilodag för Aleccis igår, btw.), Aleccis tänkte jag longera, L ska fortsätta med sina hemgjorda skaklar (förra gången togs nog det största och viktigaste och ja, det själva "avgörande" steget - härlig känsla!) vet inte om M också ska motioneras? Sedan på kvällen blir det även S. Och ja, jag ska stoppa in en till häst i min egen hage, som jag har skrivit tidigare, men jag har haft så fruktansvärt mycket att göra de senaste veckorna att jag faktiskt har skjutit lite på det. Men nu ska jag snart se till att ta tag i det på riktigt. Alla dagar är en liten "förlust" för mig då jag redan innan köpet var bestämt, satte upp lite delmål att jobba efter under utbildningen som väntar. Det är mest larvigt "gå kring den heta gröten" och jag vet att det inte är kul att läsa. Men jag vill inte gå in på detaljer om andras hästar. Det är helt enkelt inte mina djur, och då håller jag mig till väldigt obestämd information. Men denna tredje häst är ju liksom snart min och då kan jag skriva precis hur mycket jag vill.
   
  Började dansa iväg åt annat håll precis här, alldeles nyss. Men det blev inriktat åt ett annat håll så jag publicerade det i ett eget inlägg i stället. Jag försöker bättra mig med bloggandet. Tycker ju att det är roligt egentligen, men ämnena har bara funnits när jag inte har haft lust eller inte haft dator omkring mig, och när jag väl har tid så finns det fortfarande ingen lust eller också har jag glömt ämnena. Det är på framfart igen, var bara otroligt segstartat efter min paus för ett tag sedan.
   
  Min hittills allra bästa insats som ryttare någonsin. Är så jäkla nöjd med den hästen (eller ja, mitt jobb med den hästen)! Inridningen, utbildningen och resultatet. 4 år, riden två (sista två veckorna tre) gånger i veckan bara i några månader, och så fantastiskt trevlig att rida! Jag pratar om det jag gjorde, min del i hans liv och inte det faktum att han råkar vara skitsnygg och blev bästa russhingst, haha. Det är långt ifrån min förtjänst. Man får faktiskt vara nöjd, även om det lukar illa i svenska näsor.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.