• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tidig kväller - ja tack!

  Bra dag! Aleccis var relativt lugn för att ha vilat (planerat) i några dagar. Jag fick spunk på att hon inte står still i halter bara, men när hon väl fattar att jag menar allvar så gick det jättebra att stå still. Suck. Hon vet precis vad jag menar, men lyder inte. Den är rolig! Det måste generellt bli bättring på lydnaden alltså. Konsekvent ryttare, tack. Men förutom det är jag nöjd med henne idag. Ida red Pärla och gjorde det bra!
   
  Vidare till S - och jag är inte bortskämd med att ha suttit på fina hästar under mina ryttarår, därför är det en riktigt rolig upplevelse att få känna på den där fantastiska uppförsbackegaloppen helt naturligt. Häftigt! Sist ut L och även där framsteg.
   
  Men jag är rejält slut nu och har en vidrig huvudvärk. Hur kan det vara så svårt att sköta vätskan så fort det blir lite varmt? Jag borde sova med dropp eller något för att vattna kroppen tillräckligt.
   
   


  Kommentarer
  Malin Östling

  åh vilken fin häst! :)

  Svar: Tack (: Hon ser dock ut att ha jättelånga öron på den bilden :P
  vinna.blogg.se

  2014-06-10 @ 17:06:53 | URL: http://malinostling.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.