• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingsdag

  Härligt! Solen skiner och i skrivande stund verkar det mesta toppen. Jag har nya kläder (ridbyxor + tävlingstopp, som dock redan känns riktigt varm) och Aleccis ska få inviga nya schabraket. Köpte ju även två huvor då, förra helgen i NHS, men vet inte om jag "vågar" ha dem på Aleccis. Jag har ju tränset så löst spänt att en huva inte sitter på plats och när hon då inte är van (har ridit med huva en gång bara för att prova, hemma för ett bra tag sedan) så räcker det med en lättare skakning så lossnar den. Inte så snyggt, eller praktiskt, eller bra då sådant gör att man tappar fokus och börjar greja med den istället. Så blir väl i så fall att börja rida med huva hemma emellanåt först för att se om man det är ett alternativ att ha det även på tävling. Jag har faktiskt gått ifrån detta med huva och tycker för det mesta att det är allra snyggast utan något, med flygande lugg och spetsade öron. Det ger verkligen olika uttryck beroende på om hästens öron och panna för vara "nakna" eller inte. Sen är det givetvis snyggt, och framförallt ofta stilrent, med huva också för den delen... I-landsproblem.
   
  Jag startar första klasserna för dagen, det var dock en "extra"(?) avd B före, och jag vet inte om det är samma bana eller inte, så ser till att är där i god tid så jag inte missar någon bangång och annan information. Min syster följer med! Asbra, då får jag både sällskap, hästhållarhjälp och rundorna dokumenterade.
   
  Kommer träffa lite goa människor där med, alltid kul! Det kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. Och då snackar jag inte resultatbaserat, utan själva dagen och det är väl ändå det som är det viktigaste, trots allt. :)
   
  Lets go horsey (y)


  Kommentarer
  Noomie

  Så duktiga var ni! Du kan verkligen sova gott intt ((:

  Svar: Ja! Och leva på det ett tag ;)
  vinna.blogg.se

  2014-06-01 @ 23:13:13 | URL: http://lexx.blogg.se
  Lisa Lignell - THELI

  Vilken mysig bild! :)

  Svar: Tack :)
  vinna.blogg.se

  2014-06-02 @ 15:35:28 | URL: http://theli.webblogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.