• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Taggade!

  "Jessica, kolla här... *sträcker fram handen*"
   
  Felicia och jag red tillsammans idag. Felicia som är åtta år, och Pärla som väger 500 kg. Pärla var glad, pigg och framåt. Som ett brev på posten kommer då även hennes styrka. Så, ja, det blir till att packa med pelhambettet imorgon på P&Jn för annars har tjejerna rätt mycket att göra. Om jag känner min tant rätt så kommer hon nog ha lite bråttom imorgon, för senast hon var iväg på äventyr var i november.
   
  Annars var ridturen helbra! Aleccis var tittig, aspigg och ja, som vanligt. Men ändå kunde hon koppla av här och där, några steg i taget <3 Felicia var nöjd med Pärla; hon ville galoppera mycket och fick göra det en hel del.
   
  Det känns bra inför imorgon. Tjugofyra starter totalt (än så länge), och mina hästar går totalt sex av dem. Det kommer verkligen vara fullt upp, men å andra sidan blir det ju klart rätt tidigt också så det känns bra. Skönt ändå när det flyter på.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.