• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ratthållare

  Hualigen, hemma 17.00, stallet 18.00. Bara det allra, allra, allra, allra viktigaste; spola sår, tvätta tröja, tempa - allt är i sin ordning, men det tar tid. En klapp på Aleccis och Pärla (Ida red Pärla idag :)) och sen stressa in till stan igen. Varför går mina timmar så mycket fortare än alla andras för?!
   
  Jag känner inte att jag hinner med. Det ska bli såååå skönt när ynglingen är återställd så man kan lägga hästfokuset annorlunda. I mitten på veckan hoppas vi (vet.s ord) blir sista återbesöket, och ja, det läker både fint och fort, har hållit sig fint hela tiden och han har varit väldigt stabil i temp också. Kan det möjligtvis vara så att man klarar sig så lindrigt undan det bara går, trots allt? Hoppas på det. Han är ju så ung med, så läkköttet borde vara riktigt bra.
   
  Nu väntar jag på att få äta.
   
  Alltså shit, jag är så himla trött! Men det beror till stor del på att det är slut i bränsletanken så att säga. Hoppas få sova gott sen så jag är pigg imorgon igen. Då är det samma visa igen, fast extrahästar på kvällen och så ynglingen (typ tidigare 21-tiden) och så hoppas jag hinna/orka rida Aleccis också, typ efter det. Dvs absolut allra tidigast 23... Till och med jag förstår ju att det inte är rimligt efter att jag har varit vaken sedan 02. Men drömma kan man. Fullt ööööös!
   
  Men jag klagar inte på jobbet - för det är det bästa jag haft och jag trivs skitbra!
   
  (Och från och med nu ska jag inte ha uppsatt hår längre, hahaha)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.