• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Provridningen med Aleccis...

  Jag har faktiskt tänkt att dela med mig av lite av provridningen (mer än tidigare) framöver någon gång när jag hinner sita med det. Men ärligt talat... Jag skäms! Så himla kass jag var alltså, blää! Men tänkte själv kolla mest för att (förutom att plåga mig) men se skillnad. Det är skillnad, men nu när det känns ännu bättre än det någonsingjort tidigare så ville jag kolla igen. Haha, usch, det kommer vara det vidrigaste på länge..!
   
  Igår när jag red med Annika så tänkte jag faktiskt på det. Aleccis är finare än någonsin att rida på marken också just nu. Och fler och fler avslappnade steg bjuder på hon, så åååh, det är så spännande! Måtte jag kunna göra denna nya ridningen permanent nu så jag inte faller tillbaka i hemska ovanor.
   
  Skäms, som sagt.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.