• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärlas sista P&J start över 90 cm hinder

  För exakt ett år sedan startade jag och Pärla hennes, och vår gemensamma, sista 90 cm P&J. Detta med en felfri runda. Hon kommer aldrig mer gå 90, knappt 80 heller antar jag, så därför känns det extra bra att sätta en nolla och avsluta just den delen med flaggan i topp - trots alla blandade resultat vi har bakom oss de senaste åren. Det är viktigt att tro på sig själv, sin häst och sig som team - det har jag fått lära mig den hårda vägen. Men som sagt; det kändes bra att rida ihop en felfri runda och avsluta det kapitlet efter den målgången.
   


  Kommentarer
  Sara Danielsson

  Kika gärna in på min blogg och var med i utlottningen av en foxfire pälsglans! :)

  2014-06-07 @ 00:21:37 | URL: http://saraochnikoline.blogg.se/
  Sanna&Frida

  Jätte fin blogg!! Besök gärna våran och lämna en kommentar! :) Kram Hopphastarnas.horseworld.se

  2014-06-07 @ 20:45:02 | URL: http://hopphastarnas.horseworld.se
  Martina

  SÅ fin runda! Skönt att avsluta på "höjderna" på det sättet :)

  Svar: Ja, det kändes riktigt bra att gå i mål där faktiskt :)Förresten, de bilderna du fått från NTR, är det någon som möjligtvis kan ha på mig och Aleccis också? ;)
  vinna.blogg.se

  2014-06-08 @ 16:54:07 | URL: http://martinaauren.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.