• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • På toppen

  Snabbis såhär på kvällskvisten;

  Dagen har gått i ett vilket är standard nu för tiden. Fick tummen ur och började med att tvätta. Föredrar ju att inte lukta spya på jobbet, men det här man ju ändå, haha. Sur mjölk<3 Det är för övrigt omöjligt att tvätta bort stanken. 60 grader, massa tvätt- och sköljmedel men ändå luktar det. Trevligt, trevligt.

  Dagen fortsatte till L som nu efter mycket tid visar att det börjar bli dags på riktigt! Därefter S och även där börjar det hända grejer! Utan "fegsnöre" (hähä) och första lösa uppsatta galoppen! Glad häst, ägare och ryttare. :)

  Sedan mina tre; omplåstring av (nja, men tvättning av såret på) ynglingen och sedan red jag och Annika en sväng. Lyckad tur i perfekt ridläger. Vi red på en skogsväg jag sällan rider numera pga vägäckelbygget på flugebyrakan (man kommer ut så vi red på bygget), och på den relativt nylagad skogsvägen är det ganska djupa vattenfyllda diken här och där. Ett av dem hoppade jag och Aleccis. Hon vara flöööög! Utan att tveka, och hoppade högt över. SÅ HIMLA ROLIGT! :D Synd vi inte tänkte på att filma.

  Efter mat och planering inför morgondagen samt dusch på det, så säger jag nu god natt. Dags att andas ut lite. :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.