• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Man är inte snäll bara för att man är mesig

  Jag blir så trött på mig själv. Trött på min ridning, eller nej; trött på hur jag väljer att rida mina hästar. Jag ställer inga krav (inte de kraven jag borde ställa på dem) och är så himla mesig. Jag daltar absolut inte, men jag rider mesigt. Blir nöjd med resultat som inte borde klassas som något man bör vara nöjd med. Dags för högre krav, högre mål, större krav och bättre resultat. Det är uppenbart att det bara gäller mina egna hästar. De hästar som inte är mina, och rids av en eller annan anledning, rids mot andra mål och med betydligt högre - men rättvisa - krav. Detta ger också betydligt snabbare, synligt resultat.
   
  Det är dags att sätta upp delmål, sätta press på mig själv och ställa krav på mina hästar. Skärpning!
   
  Rent konkret (som för övrigt är det allra fulaste ordet som finns) så innebär detta att jag ska tänka till lite och hitta delmål som kan motivera mig. Det behövs just nu. Ett är givet; börja hoppträna regelbundet (dvs varje vecka så länge jag inte jobbar). Men det blir nog att försöka få till en standardplats först efter sommarens uppehåll.
   


  Kommentarer
  Emma

  Är precis likadan, sitter jag upp på någon annan än Nicke så är det "hej hästen, detta är mitt sätt nu gör vi så." Nicke kommer undan med i stort sett allt ;(

  Svar: EXAKT så är det. Skumt hur man kan vara en sådan ryggradslös mespropp, typ. :S
  vinna.blogg.se

  2014-06-10 @ 21:32:20 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/
  milina.blogg.se

  så fin bild!

  Svar: Tack! :)
  vinna.blogg.se

  2014-06-11 @ 03:04:56 | URL: http://milina.blogg.se/
  Ester Häggfors

  Hej Jessica ! Jag har köpt Mellonie världens underbaraste Ponny! Jag har via familjen i Lammhult fått tips om din blogg, och har lus läst din blogg för att få veta allt om Mellonie! Jag skulle tycka det vore roligt om vi kunde få kontakt då jag förstår att DU lyckades med Mellonie, både i hantering och i ridningen. Jag är snart 13 år och har en liten nätt mamma som också delar Mellonie med mig, samt en lillasyster på 6 år ;-) så Mellonie blir hos oss mycket ! Länge ;-) mvh Ester Häggfors i Kalmar

  Svar: Jag blev sååå himla glad av att läsa detta! Jag är från och med nu din mest trogna läsare. Och så hoppas jag att jag får hälsa på något gång i framtiden :) Stort lycka till! :D
  vinna.blogg.se

  2014-06-11 @ 22:49:50 | URL: http://www.limellonie.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.