• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kuddate, tack

  När man verkligen, verkligen inte bör vara vaken länge så vill man inget hellre än vara just det. Vaken alldeles för länge. Kroppen är pigg, man hittar hundra saker att göra, och det lockar inte alls att gå och lägga sig. Varför kan det inte vara en sådan kväll idag? Det är det inte. Idag vill jag inget hellre än att sova... Problemet är bara det att jag bör verkligen vara vaken så länge jag kan för imorgon drar min heltidskörning igång och först ut är nattpass. Såattäääääh, ingen bra idé att sova för tidigt, med andra ord.
   
  Jag har dessutom ordnat "fodrare" inför imorgon så jag ska verkligen vara vaken för att kunna sova länge och göra ett bra jobb. Det är ju annars struligt med att ha massa ansvar som man verkligen inte vill lägga på någon annans axlar. Men ibland finns det inga andra alternativ, då det faktiskt finns något som heter "vardag" eller till och med "verklighet" och den måste också fungera. Just nu är det löst i alla fall, så jag flyter omkring på rätt sida av samvetet.
   
  Min dag då? Söndag. Till och med jag tog söndag idag! Tanterna i hagen fick agera hagprydnader och jag ägnade inte ens en tanke på att må dåligt för det. Passade på att bara göra det jag hade lust med, plus det jag inte kommer undan då, såklart. T ex stallsysslorna och idag fick jag sköta hela behandlingen själv. Ja, alltså; med en väldigt, väldigt otålig, översocial ungponny som vill göra precis ALLT förutom att stå still. Tja, varför inte? Det gick ändå skapligt, eller till och med bra faktiskt, och särskilt med tanke på omständigheterna. Jag svängde även förbi och kollade på midsommartävlingarna. Så himla roligt när segerponnyerna inte ens var maxade! Jag älskar verkligen att se "små" ponnyer/hästar leverera bland många "storisar" (och vissa "överväxta"/nedmätta). Så det var kul. Även grymt att se hur starkt psyke många ryttare har; tävling på gräs, när det haglar - inga problem! Tufft. :)
   
  Innan dess var jag hos L och M. Så lite nytta har jag minsann gjort ändå. Skönt det.
   
  Tjock yngling som inte behärskar formeln; BEN + BEN + BEN + BEN + HUVUD på en varsin punkt i mer än en halv sekund åt gången. Ocharmigt? Något, ja. Haha, men det säger ju också en hel del om var vi börjar. Och det är alltid skitkul att ha material från "före" så man kan jämföra med tiden sedan.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.