• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hushållssysslor som är så roligt...

  Dagarna går fort och imorgon ska jag köra en sväng igen. Jag hade en liten tanke att ev hoppträna ikväll men kom snart på att samma tid träningen börjar så bör jag gå och lägga mig - ingen bra idé med andra ord. Så skippar det tyvärr. Just nu går tvättmaskinerna för fullt och sedan ska jag, så effektivt jag kan, ut och rida. Självklart är dagen fullproppad så det gäller att hålla tiderna jag preliminärt satt upp. Efter maten blir det en tur till L och sedan är tanken att jag måste gå och lägga mig. Men som det pucko jag är så har jag lyckats vända på dygnet och har varit uppe till 01-02 de senaste dagarna (nätterna), vilket är den tiden jag ska vara utsövd och gå upp imorgon så det gäller verkligen att försöka trappa ner och känna sig trött riktigt tidigt ikväll. Svårt, men jag måste lära mig att få in rytmen som krävs för att orka jobba.
   
  <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.