• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • FML

  Det var meningen att det skulle ha blivit en väldigt rolig dag igår. Eller det hade kunnat bli en rolig, bra dag. Men så blev det inte. Ni som följer mitt instagramkonto har väl förstått att det har hänt en grej. Jag har redan lyckats bryta ihop av all press, allt extraarbete, vaktande hit och dit, påfrestning av djurens psyke och så mitt psyke. Jag är helt slut (redan!) och vill bara gräva ner mig och slänga över allt ansvar och alla kommande räkningar på någon annan. Hurra, hurra, hurra.
   
  Men det värsta av allt - alla frågor.
   
  Skit händer.
  Tack och hej.


  Kommentarer
  Emma

  Usch vad tråkigt! Hoppas hon kryar på sig och läker snabbare än snabbt! Vilken av dom det än är såklart!
  Vill man inte ha frågor så skriver man antingen allt eller inget, människan föddes tydligen otroligt jävla nyfiken tyvärr. Bara ett tips..

  Svar: Menade inte sådana frågor, utan de som vet, men som inte tror att jag verkligen gör mitt bästa och ska "hjälpa till" fast det blir "lägga sig i". "Har du gjort si och så? Hur ser det ut? Blablabla." Hjälp är alltid välkommet, men inte lägga-sig-i-delen :)
  vinna.blogg.se

  2014-06-11 @ 16:06:03 | URL: http://xoffbeat.blogg.se
  Emma

  Eeh ja det är ju ännu värre och en sådan har jag i min närhet.. "Ska du inte testa det eller det eller det eller det då?" Suck!!

  Svar: Verkligen! Som en läktarryttare fast i alla sammanhang.
  vinna.blogg.se

  2014-06-13 @ 00:29:33 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.