• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Flytdag

  Har allt haft lite flyt idag! Började med alla hundra miljoner stallsysslor, så jag var uppe tidigt. Red sedan Pärla, åkte sedan och red S - packade in och hela den biten. Stencool häst det där! Jätterolig att åka på. Men man vet ju aldrig hur lång tid saker och ting tar med orutinerade, så därför vågade jag inte planera in en ridtur med Aleccis. Men det hann jag! Och så hade hästarna provat hållfastheten på dörren ut till hagen (gången), så den spikade jag ihop till ursprungsform och så är även mat intaget i kroppen och därför styr jag snart mot lite kvällsjobb! Skönt när det bara rullar på, så fint så. Efteråt fortsätter givetvis stalltiden.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.