• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Duktig idag

  Jahooo! Äntligen ska jag nog kanske kunna komma någorlunda i fas igen. Det var otroligt länge sedan. Började med stallsysslorna (har vant av ynglingen från tanterna så han kan vara själv - äntligen!); såå skönt att bara behöva mocka till en häst, istället för tre. Red därefter Pärla, och sen S. Därefter tog jag tag i lägenheten. Diskade en hel del, kokade sprutorna så de är redo för kvällens medicinering, och la in betalda räkningar från typ ett år sedan till nutid, i rätt fack i rätt pärm. Det behövdes verkligen! Nu går tvätten för fullt och därefter är det kvällsstalltid som gäller.
   
  Men, det jag egentligen ville ha sagt var att jag även har tömt datorn lite så jag har kunnat föra över de senaste bilderna som är tagna. Igår fick bl a Ynglingen se kvällssolen tillsammans med kameran så tanken är att presentera denna nya lilla häst här ikväll. :D
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.