• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det var en gång en glad häst

  Efter jobbet blev det ett pass med S. Därefter Aleccis. Glad häst, väldigt glad häst! Red i skogen, ner i byn, runt lilla svängen och några varv på LP. Hittade finfina galoppen så gott som direkt och kunde rulla på utan problem. Lugn, balanserad och låååång häst <3 Så himla härligt att sitta där och mjukt gunga med i stegen. Sen ut på grusvägen igen och där är hon sitt vanliga hoppetossiga jag. Den hästen alltså, haha, går INTE att vara avslappnad någon annan stans än på något som kan liknas vid en bana/annat kantigt, någorlunda plant där man kan rida runt, runt en stund. Då är hon liksom höjd. Jag har aldrig tidigare suttit på en häst som älskar att få gå på "bana" (el dyl, då såklart eftersom jag som bekant inte har någon bana). Red inte jättetufft, utan avslutade sedan vårt 50 minuterspass. Tänk om man kunde galoppera så lugnt och avslappnat även på byavägarna..! *drömmer*
   
  Imorgon åker vi till Aneby!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.