• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det går knappt att rimma på orm. Storm gills inte.

  Idag hade vi en himla bra dag, jag och min gubbe. Lång sovmorgon som min för tillfället väldigt slitna och sömnbristiga kropp skrek efter. Blev sedan väckt av telefonsamtal där de mer eller mindre bad mig komma och jobba några timmar senare pga sjukdom. Jag tvekade ett tag... Hade ju andra planer inplanerade egentligen, men sa ja ändå.
   
  Men vi började vår korta lediga tid på den dagen med att åka ut till gården och meka 740. Smidigt mek, då vi bara bytte framskärmen, backspegeln och framdäcken. Det betyder att han är redo för sista ombesiktningen! Med tanke på den splitternya katalysatorn (FINT SKA DET VA. (dyrt ska det också vara...)) och resterande avgassystem så väntar jag mig fina avgasvärden och dragkrokskontakten är fixad sedan tidigare då jag behövde använda honom till att dra med. Fjädrarna bytte vi dagen efter det blev körförbud på honom. Ombesiktigade ju första gången dagen efter fjäderbytet bara för att kunna bruka honom, så ja. Nu är han redo for real! Inte mycket anmärkningar ändå på honom, trots skicket. Åh, från och med imorgon kommer han därför få gå nästan ett helt år till, till Vetlandabornas stora besvikelse! :D
   


  Kommentarer
  Mikxki

  Vilken fin bild :)

  Svar: Tack :D
  vinna.blogg.se

  2014-06-03 @ 14:27:00 | URL: http://mikxki.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.