• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det där med att prova nya saker

  Häromdagen köpte jag... JORDGUBBAR! Kors i taket! Jag är egentligen inte jätteförtjust i jordgubbar, så det har aldrig tidigare hänt att jag köpt jordgubbar och definitivt inte för eget bruk. Men nu så hände det, för jag var sugen på detta;
   
   
  Mitt första sommarjobb var förresten att sälja jordgubbar. Fick man ihop en tretusing på hela sommaren så var man liksom nöjd, den nivån låg det på. Det var under mitt 14- och 15:de levnadsår har jag för mig, 50 kr/timmen. Långa pass, inga raster - inga toabesök t ex (men det är ju fysiskt omöjligt, så det gick man lösa på något vis om det var jättejättejättekris). Det var bra för jordgubbsodlaren aka chefen med mig som försäljare, haha, i och med att jag inte är förtjust i dem så stod jag inte och åt - vilket en del andra kunde göra om de föll ur någon här och där när man radade upp kartongerna. (Obs, inside information.)
   
  Men det var inte poängen. Sedan jag fick smaka Valios vanljkvarg har jag blivit förälskad. Fy fan vad gott! Dessvärre är jag inte ensam om att tycka det, utan tydligen för halva Vetlandas befolkning detsamma vilket innebär att den hyllan har stått tom varje gång jag är i affären. Så jag fick leta bland andra märken och fann då denna vaniljkesella. Men det var långt ifrån samma sak, så det blev inte så som jag hade tänkt mig.
   
  Nästa gång blir det favvo-kvargen istället, garanterat! Jag är väldigt försiktig med att prova nya produkter. Risken finns ju alltid att de inte uppfyller förväntningarna och då står man ju där... Lite jobbigt. Så jag kör allt som oftast bara på samma kort; samma snabbmatsställe, samma beställning. Vi har tre olika att välja på, så beroende på var man ska äta så är det undermedvetet förutbestämt vad som kommer ligga på bordet framför mig en stund senare. Inga överraskningar här inte!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.