• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Check

  Ärenden avklarade och flera uppradade. Det är så skönt att beta av grej efter grej. Vissa saker är ju sådant som är "ogjort arbete" nästan direkt; som att diska och städa. Sådant är ännu tråkigare att göra än andra sysslor. Men nu snart så är det bara hästtiden kvar.
   
  Byte av ämne.

  Jag blir snart galen! Jag vill också kunna bada med mina hästar. Istället för ett svettigt pass i stekande sol som gör att man nästan tuppar av så hade det varit så underbart om man kunde byta ut dem mot sommarkvalitetstid i form av bad och liknande. Är det någon som känner till något badvänligt ställe för hästar omkring Vetlanda? (Givetvis en plats där det även är okej - dvs ingen officiell badplats.)
   
   


  Kommentarer
  hellstromellinor.blogg.se

  Åååh, älskar bilden!

  Svar: Jag med! :D
  vinna.blogg.se

  2014-06-10 @ 12:39:11 | URL: http://hellstromellinor.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.