• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • 23 år

   
  Bilden är dock brutalt missvisande. Jag hatar nämligen att fylla år. Värsta dagen på hela året, och det värsta av allt är att den är återkommande. Wo-jävla-ho! Positivt är dock att jag tagit mig ledigt från extrahästar, negativt är att jag måste förbereda inför morgondagens start i form av att brodda. Brodda är en av de allra tråkigaste sysslorna jag vet. Vilken trevlig ton det var här då... Ja, men lite så är det. Postivt, leta positivt. Tårta till frukost! Den sitter fint den.
   
  Varför jag hatar att fylla år? 1. Jag blir äldre. 2. En massa krav på att bjuda hem folk och som om inte det räcker så väntar därefter disk och sånt. Och så städ innan, och planering och... missad stalltid. Varför måste man fylla år för? Min storasyster föddes när min mor var tjugotre. Bara det säger ju en hel del. I'm old!
   
  #letsputonthehappyface


  Kommentarer
  emelie

  Födelsedagar är det bästa som finns ju! :)

  Svar: Haha, nej det håller jag inte med om :P
  vinna.blogg.se

  2014-06-22 @ 09:39:16 | URL: http://emeliestarrin.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.