• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vatten, vatten, bara vanligt vatten.

  Nu har jag ägt Ynglingen i en och en halv månad och jag börjar lära känna honom mer och mer. Men en egenhet han har (förutom att ta av huvor, lägga dem i vattenhinkarna(!) - skojar inte - och tugga sönder dem så de blir obrukbara; jävlaponny<3) är att när man kommer med vattenhinkarna. Med nytt gott vatten - då ska han alltid provsmaka ur alla hinkar! Det ser allt lite gulligt ut faktiskt. Sen håller han vatten i munnen jättelänge efteråt. Han hade inte fått med sig all havre (eftersom han får äta ur en glassburk = fyrkantig = det samlas lite havre i hörnen efteråt) så jag tog det sista i min hand för att ge honom. Det hade ändå gått ett par minuter och han hade hunnit dricka efteråt. Sen öppnar han försiktigt munnen för att ta havren. Då rinner det ut massa vatten, haha. Så då har han alltså hållit vatten i munnen ett rätt bra tag, och även gått runt med det där inne. Lite smått annorlunda jämfört med mina andra hästar, om man säger så.
   
  Nu har jag gjort bilderna små, men ändå är kvalitén helt mördad... Ååååh.
  Lite misslyckade (men ändå de enda som går att visa, haha) bilder från senast. Så kan man stå, till exempel:
   
  Fuling ^^

  HAHA, kolla in min hand *STANNA*
   
  En hand till. Och han kommer närmare...
   
  Och närmare.
   
  Snygg placering sådär mitt i lutning. (y)

  Kan verkligen inte stå still..!
   
  Olydig.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.