• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Två år igår

  Igår firade jag och Aleccis två år och jag hade gärna skrivit en skvätt om vår tid, hittills. Men jag hann inte och nu är jag sådär jobbigt trött igen att jag helst skulle vilja ta en power"nap" på ett par timmar sådär för att hinna åka på i alla fall någon häst. Det blev inte direkt bättre av åskknallarna (vilka inte bekommer mig något iofs) och regnet (theres the problem. Orka regn! Nu är man ju helt ovan, höhö).
   
  Anyway. Jag vill passa på att göra reklam istället! På torsdag, dvs i övermorgon, så anordnar Vissmålens RK en pay & cross (terräng) igen och NI KAN INTE BARA SITTA DÄR OCH INTE VARA MED :O Nej nej, seså - bara att anmäla! Det är fantastiskt roligt och alla kan vara med. Det finns hinderalternativ vid samtliga språng (större vs mindre) och man får så många chanser man vill/behöver på varje hinder om hästen (eller för all del ryttaren) är orutinerad. Något jag verkligen rekommenderar! Det är absolut en av sommarens höjdpunkter! (Och ingen som helst prestige.) Kom igen nu gubbar! :D
   
   
   
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.