• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sol och värme

  Jobbar fortsatt natt denna vecka och när jag vaknade stod termometern på 27 grader. ASGÖTT! Men inget jättebra motionsväder för gamlahästen, så hon får tyvärr lite semester, trots allt. Har inte hjärta till att kräva något av henne när det gassar så.
   
  Ynglingen fortsätter vi spruta rent såret och tvätta tröjan. Det börjar bli trångt där nu, men vi ska fortsätta. Aleccis vilar också. Så för min del har det varit en skön lugnare dag, men snart drar allvaret igång igen. Jag har världens bästa jobb!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.