• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sadla om?

  Jag "råkade" anmäla mig och Aleccis till en pay & cross nästa vecka. Så himla roligt! Det är alltså som en pay and jump, fast som terrängen i fälttävlan! Jag hade med mig Pärla på samma grej förra sommaren och det var helt fantastiskt roligt!
   
  Nu är det ju så att min glada häst som jämt har så himla bråttom inte är helt otittig precis. Hon är tittig på omgivningar men inte på hinder. Alltså hinder-hinder; med bommar, plank, stöd och infångare. Detta med att hoppa underliga saker som står utplacerade lite här och där förstår hon inte alls att det är samma sak, fast i ett annat utseende.
   
  Därför tänkte jag försöka hitta något spännande att hoppa över för att hon skulle få se lite nya saker. Men det fanns inte så himla mycket att välja på så det blev lite som det blev. Däremot måste jag säga att det ändå gick över förväntan! Efter att ha kollat en gång så var det inga problem, förutom en gång när jag var slarvig och det gick väldigt obalanserat. Jag trodde jag skulle behöva övertala henne mer, men icke. Bara rida bra och som om det var vilka hinder som helst, så körde hon på. Kul!
   
  Obroddat, på gräs, där det ständigt lutar. Det var lite halt om man säger så. Så blev till att bryta av och svänga lite försiktigt i trav istället.
   
  Det sista vi gjorde var att släpa fram lite utemöbler för att även introducera det för henne (som att hon kommer fatta det på torsdag, haha). Film kommer!
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.