• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sabbis - vi fortsätter trampa upp en Syndernas Stig.

  Kopierat från facebook. Hinner inte sitta här (eller där), så gjorde det lätt för mig (:
   
  Jag måste bara dela med mig av dagens lektion i "skolan". Min lilla gosse imponerar - tro det eller ej! Idag har vi ridit/åkt hela två kilometer, från stalldörren till stalldörren, bort på oljetorpsvägen och vände. Skritt och halt, och till och med lite trav. I sällskap av och Pärlis.
  Sen gick vi skilda vägar i korsningen hemmavid; Ida och Pärlis red ner mot byn åt vänster och vi red hem till stallet åt höger. Det tog väl en sådär tre minuters övertalning innan vi faktiskt tog oss från korsning och började röra på oss hemåt. Lite försök till travinslag vartannat steg men bara jag satt upp lite så bröt han av till skritt igen.
  Jag menar, det finns ju till och med inridna hästar som inte kan skiljas och gå åt olika håll och så tog det bara omkring tre minuter och så gick han, om än lite ljudligt emellanåt, men ändå så snällt åt motsatt håll som stadiga tryggheten själv. Imponerande! Dessutom efter bara en sisådär 5-6 gånger med ryttare på ryggen. Guldstjärna i kanten!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.