• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ridpodden

  Jag lever i den där lastbilen. På mornarna går ridpodden (eller ja, inte standard för det är bara sex avsnitt, så jag tar dem då och då). Tre har jag lyssnat på hittills, och senast pratade de hoppning. Så nyttigt att lyssna på! Avsnittet innan handlade om form och då var Pether Markne en av de som pratade. Jag har verkligen fått upp ögonen för hans träning! Har fått lite inblickar här och där och tycker han ger ett kompetent men okomplicerat intryck. Efter podden var det definitivt inte sämre. Vilken chans det hade varit att få träna för någon som honom!
   
  Men det närmsta jag kommer - vilket inte är fy skam det heller; snarare överlycklig-feeling på den - är hans bok! Den kommer bli min bästa vän så fort jag hinner börja bläddra i den och läsa vartenda ord.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.