• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Precis här och nu

  Dagens planer blev ändrade så jag har haft en hittills lugn dag. Så himla skönt och efterlängtat! Ida har ridit Pärla och jag ska ta en barbackatur på min glada häst lite senare tänkte jag. Igår gick Pärla i skogen och byn och hon kändes riktigt fräsch faktiskt! Det går ju lite upp och ner med hennes framdel som märks att hon är sliten. Hon är inte halt eller något, men det märks att regelbunden hoppning i alla år med tung häst tar ut sin rätt. Därför kändes det kul att hon kändes så fräsch! Aleccis gick dressyr på LP. Driva fram till handen och givetvis inte fasta där - det gick över förväntan. Galoppen var väl sämst, men det kan jag leva med. Red på det tredelade anatomiska bettet och jag har verkligen svårt att få till det på det. Men som sagt, över förväntan ändå så det kändes inte så hopplöst trots allt. Lite har vi ändå varit ute och traskat i regnet, jag och Jennie. Och snackat feminism och relationer. Såå nyttigt!
   
  Jag börjar få tävlingsabstinens nu! Men det är tåligt med tävlingar, tyvärr. Blir en redig paus med över en månad till nästa starter. Men innan dess så ska vi ju åka till Vissmålen på torsdag och försöka ta oss över terränghinder! Det kommer bli så himla roligt och är något jag ser fram emot jättemycket. Längtar tills på torsdag!
   
  Nu har jag haft en ledig helg och börjar även ha lastbilsabstinens, haha! Snacka om att jag trivs så himla bra med mitt jobb. Åh, jag har verklige hittat rätt. Så underbart!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.