• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Plans

  På dagordningen står tidig uppstigning och skötsel av liten häst, åkning på tanterna och sen fira farmor och farfar som firar att de varit gifta i, ja, hur länge det nu var. Så fullt ös, från morgon till kväll. Inget ovanligt alls.
   
  För övrigt så måste, måste, måste jag ta tag i den här kalufsen! Alltså ärligt talat; hur ser hon ut?! Stackars häst! Men jag har ett problem. Jag vågar fan inte! Eftersom det blev halvstubb sist (och tog arton år att få det att lägga sig igen, i alla fall någorlunda) så är jag inte jättelockad till att göra om den missen. Men det är väl bara att göra rätt den här gången då. Bara och bara...
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.