• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ny dag #osv

  Yes, nu börjar jag nog bli människa igen! Dessvärre går förkylningen här men jag gör vad jag kan för att hålla mig undan. Har fem schemalagda arbetspass kvar och tänker inte gå och bli sjuk!
   
  Idag är det hästeri för hela slanten. Alla mina och båda extrahästarna ska ridas. Vädret ser dessutom mer lovande ut också, så det ska nog bli bra det här! Vissmålen skulle haft pay & cross idag, men pga för få anmälda så blev det inställt. Därför blir det alltså inget med det idag, tyvärr.
   
  <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.