• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nej men tjena!

  Det var länge sedan!
   
  Jag hinner inte med så mycket på dagarna. Men igår var jag givetvis uppe vid 02 för det var dags att köra ett dagpass. Hemma igen 17.10 - hähä, lång dag. Men det gick bra. Var efter en återhämtning och försök till powernap (som dock bara blev en "nap" = ingen power där inte!) så drog jag och Annika ut till djuren. Barbacka, tyckte jag rimmade bra med vädret. Sagt och gjort; gick rätt bra ändå. Lite fort ibland bara (hon har ju så bråttom, den där bruna), men så länge det går att bromsa någorlunda efter några hundra meter så får jag väl vara nöjd. Vi hade himla roligt i alla fall! Och efter att Robotos Gräsklippus skulle attackera Aleccis så gjorde Pärla någon reaktionsgrej (vi var en bit före, så jag såg inte) så Annika höll på att ramla av men hon lyckades sitta kvar. Den där manen är bra till mycket! :P
   
  Efteråt var det bråk med liten häst, fast nej, så illa var det definitivt inte. Det är klurigt att få honom att stå rätt så man kommer åt och kan spola såret (det är så pass litet nu att det är knivigt att komma åt - vilket iofs inte är negativt!).
   
  Idag ska det bli ridning och sedan ska jag ner till L. Det blev inga extrahästar igår pga vädret. När jag åkte hem från Jönköping med mjölkbilen igår så blixtrade det hela vägen. Det var så fränt när man var högt upp och nästan kollade neråt mot blixtarna. Otroligt häftigt.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.