• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Möjligheter banar väg för erfarenheter som ger enkel biljett till vidareutveckling

  Förutom att flyga glad häst så var jag både hos L och S igår. L har nu gått med riktig vagn två gånger! Så himla duktig! Men det måste vara på henne villkor och då får det bli så. Ett av dem har varit tid och tid har hon fått. Nu ger det absolut "lön för mödan". Jätteroligt! Sedan har vi S också, som är otroligt stadig med tanke på ålder och antal pass. Fegsnöret sitter på plats i början men vi avslutar lösa, även i galopp. Otroligt vacker häst det där alltså!
   
  Jag är så lyckligt lottad som har fått dessa båda möjligheter nu. Annorlunda hästar, annorlunda mål. Men jag får vara med på ett hörn och hjälpa till. Det är en fantastisk känsla att få dela erfarenheter och teorier för att arbeta mot uppsatta mål.
   
  Sen är det "bara" min egen lilla skit kvar! Jag är övertygad om att han är född inriden (observera att det inte är samma sak som att skita i själva inridningsprocessen). Så snäll och medgörlig på alla sätt och vis. Ni skulle bara veta hur vi tar på och tar av den där tröjan han har på sig, haha. Inte många treåringar som skulle klara av det. ;) "Ta ner huvudet, och ta iiiiii!"
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.