• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Like an angel in the sky

  Det går upp och det går ner. Helt sjukt hur man påverkas av det man är med om, ser eller "bara" läser. Och så är det otäckt hur man kan gräma sig över så meningslösa saker ibland när någon annan faktiskt har riktiga problem. Riktiga tragedier och riktiga olyckor... Jag tappade rätt mycket av mina känslor innan när jag läste detta, och har svårt att se något av mina "problem" som något alls allt ens lägga någon energi vid.
   
  Och sedan tar det bara slut.
  Jag lider med alla inblandade. Så djupt.
   
  Full respekt till alla där ute som mister sina allra viktigaste omkring sig; om det så är föräldrar, syskon, vänner, djur eller på annat vis individer med stort inflytande och som man har enorma känslor till. Världen är grym.
   
  Det är så svårt att njuta av dagen och nu:et. Men rätt som det är, är vardagen borta.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.