• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • "Ledig" dag

  Har plockat fram massa olika papper för att komma ifatt massa information som jag inte har stenkoll på just nu och det har blivit framskjutet mer och mer. Men nu tänkte jag ta tag i det - och gissa vad? Klockan är kvart i två på natten och grejerna är orörda. Men imorgon! Eller helgen, eller nästa vecka..! Nej, jag är sjukt nyfiken så det är dags att reda ut ett och annat och ta tag i detta. Men inte förrän tiden knackar mig på axeln och påminner mig.
   
  Imorgon så börjar jag med en tur ner till L. Även idag var jag där och vi fortsätter. På dagen tar jag hand om mina grisar och sedan på kvällen är det S tur. Fullt upp, dag ut och dag in. Jag pressar och pusslar för att få in allt.
   
  Vad gäller återbesöket så ser det bra ut. Men vi fortsätter med tröjan, och att spruta rent såret. Några veckor till lär det ta innan han är som han ska. Ohalt har han varit sedan några dagar efter incidenten. Sjukt hög smärttröskel på den där hästen alltså. Träns har han fått bära en dag, tänkte låta honom bära det lite till och traska en vända på gårdsplanen. Kanske även slänger på en sadel? Han bryr sig inte om något och med tanke på tröjan han har som sitter med dels resår runt magen (bogskydd) och sen en förlängning som sitter med en lite hårdare åtsittande täckesgjord långt bak, precis framför skapet. Så han tål, minsann! Longering är det som inte är bra, men det är ju inget som säger att man måste longera en häst när man rider in den. Mellonie longerade jag inte ett enda steg (det gjorde vi låååångt senare), och henne gick det ju att åka på utan problem ;)
   
  Har väl även slagits av tanken att köra in honom, och tja, jag får väl ta en sak i taget helt enkelt, men varför inte? Skadar ju inte med en allsidig ponny liksom. :)
   
  Så så ser det väl ut just nu. Vill gärna börja med honom, men det blir inte riktigt skolstart förrän i mitten av augusti. (Tur för honom!)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.