• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jaaa!!

  Igår visade det sig att det bara var två anmälda, alltså jag och Anna, som var anmälda till Vissmålens pay & cross (terräng) som är imorgon. Det såg inte lovande ut alltså och jag kände besvikelsen stiga, samtidigt som jag förberedde mig för att det troligtvis inte skulle bli någon start. Men så fick jag ett meddelande innan att det har blivit fler anmälda och pay & cross:en blir av! Härligt! :D
   
  Ser verkligen fram mot den och vi kommer ha så fruktansvärt roligt! Åh, vad jag sett fram emot den sen jag såg att de skulle anordna en i sommar igen. Jag och Pärla startade förra året och det var helt klart en av årets bästa grejer!
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Från förra året, med stjärnan her self.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.